KONTAKTA MIG

Hej!

Mitt namn är Alexandra Landqvist och jag är grafisk designer.

Jag letar efter nya utmaningar, lyssnar gärna till kreativa idéer eller löser problem! Jag jobbar gärna med både stort och smått och är alltid intresserad av nya kontakter.

Ska vi jobba ihop eller börja med en kopp kaffe?

Göteborg
Alexandra Landqvist
hello@alexandralandqvist.se

STORYTEL

STORYTEL reklamfilm

Detta projekt var en skoluppgift med syfte att skapa en 30 sekunders reklamfilm. Från storyboard, inspelningsschema och klippning till färdig produkt. Filmscenerna är tagna på fem olika platser i Göteborg, bland annat Göteborgs Stadsteater, Palmhuset i trädgårdsföreningen och i min källare. Jag ville med denna film fånga hur uppslukad man kan bli av en ljudbok.

Titel: INFORMATIONSFILM STORYTEL

Syfte: Inspirera till att börja lyssna på ljudböcker. Storytel är mer än bara ljudböcker – det är en upplevelse.

Form: Reklam/informationsfilm.

Målgrupp: Män och kvinnor 20 -35 år.

Längd: 30 sekunder

I filmen följer man en kvinna med orangea hörlurar i olika dramatiska situationer. 30 sekunder av intensiva klipp där hon i ena stunden befinner sig i en djungel och i nästa springer hon panikslagen och jagad genom en källargång, i nästa sekvens ser man hur hon går ut på en scen utan publik. Filmen avslutas med en kidnappningsscen då hon knuffas ner i en baklucka som våldsamt stängs – hon vaknar då upp med ett hastigt ryck på en spårvagn – och det visar sig att allt tittaren fått se var hennes inlevelse av en ljudbok med storytel.

Alla roller spelas utav Maria Tedeman. Stort tack!

 
 
tillbaka

Info
Kategori:

FILM

Program:

PREMIERE PRO

AV:

ALEXANDRA LANDQVIST