KONTAKTA MIG

Hej!

Mitt namn är Alexandra Landqvist och jag är grafisk designer.

Jag letar efter nya utmaningar, lyssnar gärna till kreativa idéer eller löser problem! Jag jobbar gärna med både stort och smått och är alltid intresserad av nya kontakter.

Ska vi jobba ihop eller börja med en kopp kaffe?

Göteborg
Alexandra Landqvist
hello@alexandralandqvist.se
lemon_NW1
Magazine-NW
myboost_pink_lemonadegif

FRAMSIDA FÖR NORDIC WELLNESS MAGAZINE

KUND: Nordic Wellness

 

BAKGRUND & SYFTE: Kund önskade en ny fräsch uppdatering av framsidan till Nordic Wellness Magazine med fokus på marknadsföring av deras egna drycker. Tidigare material anses vara för trist, platt och även att det förmedlar en aning för inklippt känsla. Nordic Wellness Magazine publiceras både som tryckt magasin som finns att hämta på deras gym samt digitalt på deras hemsida.

ARBETSPROCESS: Framsidan är skapad i Photoshop och är ett bildmontage av två bilder. Den ena bilden är en produkt fotografering som gjordes på kontoret och den andra bilden är köpt från Shutterstock. Vid produktfotograferingen användes även andra element som sand och citroner för att vid redigeringen uppnå ett så verklighetstroget resultat som möjligt. Redigeringsprocessen var tuff och tidskrävande, det behövdes många lager och färgjusteringar för att få till ett realistiskt resultat. Citronen har retuscherats till ett rosa innehåll för att framhäva dryckens smak precis som illustrationen på burken.

tillbaka

Info
Kategori:

FRAMSIDA FÖR MAGASIN, DIGITALT & PRINT

Program:

PHOTOSHOP

AV:

ALEXANDRA LANDQVIST